Sielusi värit retriitti

Elämän värit sinussa 

hehkeinä loistaessa.

Värit jotka osuessaan muihin

saavat myös heidät loistamaan,

sielunsa muistamaan,

itseensä palaamaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tervetuloa loistamaan kaikissa väreissä

Miltä tuntuisi olla enemmän sinä? Tuntea, kuinka se kuka syvällä sisimmässäsi olet, saa tulla esiin kaikkine niine oloineen, tunteineen ja lahjoineen, joita kannat. 

Retriitin pyhitämme kuvaamaan sinun tarinaasi. Pohdimme, miten muokkaat kohtaloasi ja katsomme paikkaasi maailmassa. Teemme tilaa sinulle olla sinä kaikissa väreissäsi. Retriitti on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa lempeä ja syvä itsensä tutkiskelu.  Käytämme taidetta ja värejä apunamme, mutta sinulla ei tarvitse olla osaamista maalaamisesta. On hyödyksi, jos sinulla on kokemusta itsesi kanssa työskentelystä, mutta retriitti soveltuu myös meditaatioon vasta tutustuville.

Ryhmämme on pieni, maksimissaan noin 10 henkeä ja teemat ja harjoitteet muotoutuvat aina myös osallistujien mukaan. Tärkeintä on halu tutkia sisintään mielenkiinnolla ja uteliaisuudella.

Retriitin paikka Vinsanvilla sijaitsee alueella, jossa taiteilijat kuten Akseli Gallen-Kallela ja Hugo Simberg ovat tulleet kokemaan ja tekemään omat visionsa näkyväksi. Viikonlopun aikana teemme lempeitä harjoitteita, jotka tuovat sinut takaisin kehoosi, selkeyttävät sinulle kuka olet ja terävöittävät sinulle, miten sielusi värit loistavat. Kohtaamme sisimpämme haluja ja tarinaa ja kuvitamme niitä todeksi sekä värein että liikkein.

Retriittiä ohjaa Abhaya Liisa. Olen kouluttautunut mm. ääni- ja kraniosakraalihoitajaksi sekä hengitysterapian, shamanismin, arkkityyppien ja varjotyöskentelyn saralla. Olen myös ympäristöalan asiantuntija ja merimies. Rakastan lunta, luontoa, metsää, purjehdusta, kahvia, viiniä, olutta, vaeltamista (luonto, kaupungit, festarit) ja eläimiä. Mun sydämen suurin sytyttäjä on on tuntea elämän ja elämisen taikuus erilaisissa tilanteissa ja projekteissa.

Retriitin puitteet tarjoaa huikean omaperäinen Vinsanvilla Ruovedellä, maalauksellisen luonnon keskellä Näsijärven rannalla. Vinsanvillassa yhdistyy ainutlaatuinen arkkitehtuuri lämpimään tunnelmaan, jossa ihminen on kotonaan niin hiljaisuudessa kuin osana juhlaa.

Majoittuminen 1-2 hengen huoneissa täyshoidolla (aamupala, lounas, illallinen), iltaisin nautitaan saunan löylyistä. Otathan omat liinavaatteet ja pyyhkeen mukaan. https://www.vinsanvilla.fi/

Retriitin ajankohta: 

14-16.4.2023

Vinsanvillaan voi saapua perjantaina klo 16.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 18.00. Sunnuntaina lopetamme klo 15.00. 

Hinta, ilmoittautuminen ja peruutusehdot: 

Early bird 300 € voimassa 5.3.2023 asti. 

Kaverihinta: kun kaksi henkeä ilmoittautuu samaan aikaan, hinta henkilöä kohden 300 €. 

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 12.4.2023 tämän linkin kautta https://forms.gle/gffnkazyo1dbRsvg7

Ilmoittautuminen on sitova. 

Varaus tulee voimaan, kun maksat 150 € varausmaksun Vinsanvillan tilille.

Mikäli peruutat osallistumisesi viimeistään 14.3 tai sinulla on lääkärintodistus, saat koko retriitin hinnan takaisin pl. 50 toimistomaksun. 

Jos perut 31.3 mennessä saat hinnasta 50% takaisin. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko retriitin hinnan. 

Esteen sattuessa kurssin voi myös luovuttaa toiselle henkilölle. 

Jos järjestäjät jostain syystä peruuttavat tapahtuman, hinta maksetaan takaisin kokonaisuudessaan. 

Kuvan maalauksen on maalannut Anurag Lehtonen, joka inspiroituu myös Ruoveden luonnosta ja tulee mukaan retriitille. 

Kysymyksiin vastaa Abhaya Liisa / 040 8496919 ; liisa.helena.lahti@gmail.com